Formatia de dans popular si grupul instrumental de la Palatul Copiilor Timisoara cu prilejul ZILEI EUROPEI

Ziua Europei cu formatia de dans modern TORENT si formatia FLORES de la Palatul Copiilor Timisoara

În data de 15 octombrie 2017, ora 12 a avut loc  la Muzeul Satului din Timisoara FESTIVALUL INTERREGIONAL de folclor organizat de PALATUL COPIILOR TIMISOARA

Au concertat:
Grupul vocal Flores- prof. Nicolae Puscasu
Ans.Hora Timisului – coregraf Chira Cristian,
Ans. Pastratorii Traditiei Pecica Arad – coregraf Vasile Peri
Ans. Junii Biledului – coregraf Chira Cristian
Ansamblul Ghiocelul din Sibiu-coregraf Vasile Stoia
Ans. Izvorasul Becicherecu Mic-coregraf Chira Cristian
Ans. Sorocul din Beregsau Mare, coregraf Catalin Prodan
Orchestra Palatului Copiilor din Timisoara, dirijor Prof. Cristian Moga
Ansamblul Mladost al Uniunii sarbilor din Romania

Au prezentat: prof. Miruna Popi si prof.Miruna Radu

Fotografii: prof. Gabriela Prodan
ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE– EVENIMENT ORGANIZAT DE AGENȚIA NAȚIONALĂ ÎMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE
Evenimentul s-a desfășurat sub sloganul IUBIREA ESTE ARTĂ, NU SCLAVIE!
Manifestarea a avut loc miercuri 18 octombrie 2017 ora 18 la AMBASADA Timisoara (str. Anton Seiller, nr.2)
Palatul Copiilor din Timisoara, ca partener,  s-a implicat prin:
– expoziție tematică realizată cu lucrări de artă(prof. Felicia Selejan, prof.Daniela Scurtulescu, prof.Marieta Barbu)
– muzică și poezie într-un spectacol dedicat evenimentului(prof. Nicolae Puscasu, prof. Miruna Popi)
inițiator parteneriat: prof.Mariana Bândea
participant: director prof.Nina Gheju
 
Voluntariat
Elevi de la Palatul Copiilor Timişoara au participat luni, 2 octombrie 2017, la acţiunea comunitară şi de voluntariat derulată în cadrul campaniei umanitare „Ziua Mondială a persoanelor de vârsta a 3-a”.
Această activitate s-a realizat în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş şi în parteneriat cu Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice – Casa Fabian din Timişoara şi a avut drept scop încurajarea participării elevilor la activităţi de voluntariat şi implicarea acestora în viaţa comunităţii.
Activitatea s-a desfăşurat prin vizitarea Centrului de îngrijire pentru persoane vârstnice – Casa Fabian din Timişoara, înmânarea unor felicitări prin care au fost transmise gânduri bune şi urări de sănătate pentru rezidenţii din Casa Fabian, precum şi susţinerea unui minispectacol de cântece şi poezii de către elevii coordonaţi de cadre didactice de la Palatul Copiilor Timişoara.
Profesori implicati:
prof. Nina Gheju (director), prof.Dina Moise, prof.Luminita Iovitoniu, prof. Cristian Moga, prof. Remus Grosu, prof.Marieta Barbu, prof.Felicia Selejan, prof. Dana Scurulescu, prof. Daniela Jivan Iluc, prof.Miruna Popi.
Palatul Copiilor Timisoara a celebrat in 5 octombrie 2017  Ziua Educației împărtășind gânduri pline de admirație dascălilor care au încheiat cariera didactică, felicitându-i pentru răbdarea, dăruirea și vocația cu care și-au îndeplinit misiunea. Palatul Copiilor  a participat la Gala Festiva desfasurata la Universitatea de Vest, in cadrul actiunii de premiere a profesorilor pensionati, cu un program artistic si 300 de felicitari “hand made” pe care le-au oferit din inima  profesorilor care si-au incheiat misiunea didactica.
Si-au adus aportul: prof. Nina Gheju(director), prof.Luminita Iovitoniu, prof. Cristian Moga, prof. Nicolae Puscasu, prof.Marieta Barbu, prof.Felicia Selejan, prof. Dana Scurulescu, prof. Daniela Jivan Iluc, prof.Miruna Popi, prof.Laura Teculescu, prof. Alfred Iancu, prof.Dana-Oana Dalea, prof. Gabriela Prodan.