Noutati:

FESTIVALUL NATIONAL DE FOLCLOR, MUZICA USOARA SI DANS MODERN: “FLORI IN ORASUL FLORILOR”, ORGANIZAT DE PALATUL COPIILOR DIN TIMISOARA.

 

Cercul de gimnastica de la Palatul copiilor Timisoara a participat in perioada 24 -26.05.2018, la Campionatul national de gimnastica al junioarelor III de la Ploiesti, organizat de Federatia Romana de gimnastica,cu sportivele Buzner Iustina si Jurcul Maria Patricia.
Gimnastele au avut o prestatie buna si asteapta rezultatele calificarii la Campionatul national al junioarelor care se va desfasura in toamna.

 

 

La Biblioteca de Arta de la Bastion Theresia are loc in perioada 25 mai-25 iunie 2018, expozitia de pictura a elevilor de la Palatul Copiilor din Timisoara indrumati de d-nele profesoare Dorothea Hirjoi si Gabriela Prodan.

« 2 of 2 »

Marti, 27.03.2018, elevi ai cercurilor de pictura de la Palatul Copiilor Timisoara au pictat cu ciocolata la Shoping City Mall.


Vineri 9 martie 2018 incepand cu ora 16, Palatul Copiilor din Timisoara va oferi, sub forma de voluntariat, un spectacol de suflet dedicat  d-nelor si d-soarelor de la compania NOKIA Timisoara cu prilejul zilei de 8 Martie.
In programul spectacolului vor fi: poezii dedicate mamei, muzica usoara si muzica populara, grupul de fluierasi, dans modern, demonstratii de gimnastica individuala si de grup, dansuri populare.

 

Sambata 3 martie 2018, de la ora 16, Palatul Copiilor Timisoara va oferi un spectacol de suflet intitulat “LA MULTI ANI”! MAICUTA SCUMPA! la Shoping City Mall din Calea Sagului Timisoara, langa magazinul “Zara”,  la parter. Muzica usoara, muzica populara, dansul modern, gimnastica, grupul instrumental, poezia vor intregi un spectacol de exceptie pentru cea care ne-a dat viata, MAMA. Va asteptam cu drag!

 

VOLUNTARIATE, EVENIMENTE ARTISTICE, CU PARTICIPAREA  ELEVILOR SI PROFESORILOR DE LA PALATUL COPIILOR TIMISOARA
Voluntariat– 28.11.2017 cu prilejul Zilei Nationale spectacol sustinut de elevii de la Palatul Copiilor (grupurile de muzica populara “Flori banatene”,  dans modern “Torent” si cercul de pian) la Centrul de detentie a minorilor din localitatea Buzias.
Voluntariat- Incepand cu data de 1 Decembrie  2017, Palatul Copiilor Timisoara face inscrieri ale  elevilor pentru derularea proiectului de pictura pe sticla: LUMINA CRACIUNULUI. O parte din lucrarile realizate vor ramane participantilor, iar o parte vor fi donate copiilor orfani din centrele de copii. Profesori de la Palatul Copiilor vor contribui si ei cu daruri pentru acesti copii orfani. Informatii pentru  inscrieri  la atelierul de pictura pe sticla se obtin la telefon 0733091254.
Repere privind programul evenimentelor artistice  desfasurate de Palatul Copiilor Timisoara cu prilejul sarbatorilor de iarna:
06.12.2017 ora 19,  spectacol de muzica usoara in aer liber la Shoping City Center in debutul spectacolului oferit de Stefan Hrusca
09.12.2017  ora 17,30-18,30 spectacol de muzica populara si muzica usoara in Piata Operei
Perioada 15.12.-17.12. 2017 participare a elevilor palatului la sectiunea de pian a Festivalului FEERIE DE IARNA  desfasurat in sala festiva  a Liceului de muzica “Ion Vidu”.
19.12.2017 ora 17,30-19 spectacol de muzica populara in Piata Operei
14.12.2017 ora 17-18  si 21.12 2017 ora 18,30-19,30  spectacol mini Flores si Flores, dans modern la Iulius Mall
22.12.2017 ora 15,30 la Scoala Gimnaziala nr.30, spectacol-carnaval POMUL DE CRACIUN cu participarea formatiilor de dans modern, gimnastica si orchestra de muzica populara-dubasii.
VA ASTEPTAM CU DRAG!

 

In cadrul evenimentului national: ZIUA INVATARII NONFORMALE, organizat de ANPCDEFP(Agentia nationala pentru programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale), Palatul copiilor din Timisoara organizeaza evenimentul:

 

 DE VORBA CU SPECIALISTI  IN ACTIVITATI EDUCATIVE NONFORMALE

 

Palatul Copiilor din Timisoara desfasoara activitati nonformale de peste 6 decenii. Cu o bogata experienta, si cu un palmares impresionant de rezultate, profesorii nostri pot sa dezvaluie altor cadre didactice secretele unei activitati nonformale de succes care sa fie apreciata atat de elevi si parinti cat si de comunitate.

 

Stimate cadre didactice, va propunem o intalnire cu profesori cu experienta din unitatea noastra, in data de 13 noiembrie ora 12 la sediul Palatului Copiilor din Timisoara, prilej cu care va oferim: exemple practice de lucru cu elevii, strategia didactica specifica activitatilor nonformale, modele de proiecte didactice pentru activitati nonformale, un acord de parteneriat si o adeverinta de formare continua  in domeniul activitatilor educative extrascolare.

 

Durata evenimentului : 2 ore

 

Rugam confirmati participarea cu numele, scoala si specializarea d-stra, trimise la e-mail:  nina_gheju@yahoo.com  pana in data de 10 noiembrie.

 

Initiator eveniment:
Director,
prof.ing.Nina Daniela Gheju

 


In anul scolar 2017-2018, in cadrul Palatului Copiilor, cuprinzând și structurile Clubul Copiilor Buziaș și Clubul Copiilor Jimbolia, isi desfasoara activitatea 52 de cercuri cuprinzand 5300 de elevi. Desigur, multi dintre ei sunt perseverenti !


 

Activitatile la Palatul Copiilor Timisoara au inceput. Elevii care nu au
fost repartizati intr-o grupa sunt invitati, in afara programului scolar,
la sediul Palatului Copiilor (Calea Martirilor nr.64 – in curtea Liceului
Azur) pentru a se intalni cu profesorii coordonatori. Orarul cadrelor
didactice este afisat pe usa cercului.
Directorprof.ing.Nina Daniela Gheju


In saptamana 18-22 septembrie 2017 sunt asteptati  la Palatul Copiilor parintii  elevilor inscrisi la activitatile cercurilor, care doresc, inainte de inceperea cursurilor,  sa aiba un dialog cu profesorii  coordonatori.
 
Director,
prof.ing.Nina Gheju

 


Concursul interjudetean la Arad  “Cupa Primaverii”

Clasament individual
Junioare III, nivelul I
-Locul I Jurcul Patricia
-Locul lI Buzner Iustina
Junioare III, nivelul II
-Locul I Iovănut Amalia
-Locul II Bogdănel Alexandra
Junioare II, nivelul IV
-Locul II Furak Iasmina

 


Cercul de pian

La sfarsitul lunii Ianuarie 2017 ,  6 elevi au fost selectati  pentru a participa la Concursul National de interpretare Pian ” Prietenii Muzicii ” organizat de Fundatia PRO PIANO . Concursul a avut loc in Sala Orpheum a Facultatii de Muzica din Timisoara avand un juriu de  specialitate .    Toti cei 6 elevi au obtinut premii importante   : Bijan Denisa cls.VI -Diploma de Excelanta , Stoian Gabriel cls. XII- Diploma de Excelenta , Vutan Ilinca cls.II- Diploma de Marit , Suta Stefan,cls. V-Diploma de Merit , Sabau Myriam cls. VII-Diploma de Merit , Sabau Alexandru cls. VIII Diploma de Merit .

Conducator cerc  prof. Voichita Guleama

 

Cercul de automatizari si calculatoare

Semestrul II al acestui an scolar este bogat in concursuri de informatica si fazele olimpiadei de informatica. Cercul de automatizari si calculatoare continua  in acest semestru cursurile de programare in limbajul   C++.  Sunt asteptati sa se inscrie la cerc in semestrul II, elevi care au notiunile elementare de programare  si  doresc sa continue pregatirea intr-un cadru organizat.  Obiectivele noastre in acest semestru sunt: participarea la Concursul national de soft „Grigore Moisil” care se desfasoara la Lugoj, olimpiada de informatica si olimpiada tehnica de informatica, organizarea si desfasurarea in cadrul Palatului Copiilor a Concursului judetean de utilizare a calculatorului „Info-teh”, participarea la alte concursuri nationale din Calendarul Activitatilor Educative Nationale si Interjudetene.

Conducator cerc prof. ing.Nina Gheju